Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/aktualno/">
Twitter
YouTube

Aktualno

e-KUPA seminarji: 24 ur, ko želite in potrebujete!

NOVO na e-KUPA portalu: Za učinkovito poslovno jesen!

e-KUPA usposabljanje: Modul 3                                                   

Vse, kar bi morali vedeti o pomenu povratne informacije za vašo poslovno in osebno učinkovitost v komuniciranju s sodelavci, poslovnimi partnerji, strankami. Za učinkovito jesen smo vam pripravili  v KUPA komunikacije nov seminar na temo Povratna informacija – vse, kar bi morali vedeti o njej! Kako jo pridobimo, kako premagamo strah pred prejetjem povratne informacije, katere so tiste ključne točke za učinkovito vprašanje sodelavcem o opravljenem delu … Tudi o soočenju s povratno informacijo govorimo, predvsem pa vam predstavimo učinkovite pristope in modele, ki jih boste lahko pri svojem delu nemudoma začeli uporabljati. Med njimi so zagotovo matrika, ogrodje petih konverzacij, Joharijevo okno, ABC tehnika in še…                  
Prijavnica

 

Komunikacijsko usposabljanje 24 ur na dan - takrat, ko ustreza vam! 

Pripravimo vam tudi teme po naročilu - torej potrebah vaše organizacije: sami ali v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji.

Kot delodajalec na koncu prejmete dokazilo o opravljenem seminarju, in sicer na podlagi testa, ki ga na koncu opravi vaš sodelavec. Seminar v trajanju ure in pol, razdeljen v krajše vsebinske sklope (od 5 do 8 minut) je mogoče opraviti v roku, ki ga želite: najmanj v 3 in največ 31 dneh. To lahko izgleda nekako takole: "Prosim, če do prihodnje srede prisluhneš seminarju na e-KUPA na temo izogibanja napakam v e-komunikaciji s stranko ali na temo Kako učinkovito pripraviti in voditi sestanek (tudi s težavnimi sogovorniki). Umetnost sprejemanja in podajanja povratne informacije pa je nekaj, kar moramo v podjetju obvladati vsi: v odnosu med seboj, s strankami, s poslovnimi partnerji. Kajne?"

webinar prva stran seminar sestanekvzajemna webinar

 

Privoščite vašim sodelavcem 24-urno možnost za usposabljanje prek e-KUPA seminarji

Po prejemu prijavnice vam izdamo predračun in na dan plačila na vaš e-naslov prejmete geslo za dostop na e-seminar. Cena: 69 evrov (brez ddv). Prijave na e-KUPA usposabljanje na biserka.povse.tasic@outlook.com  s pripisom Prijava na Modul 1/2 ali 3 in pri tem pripišete podatke udeleženca in plačnika. Z žetonom/geslom za dostop se prijavite na portal, prisluhnete vsebini, opravite test na temo tečaja in prejmete za tem po e-pošti potrdilo KUPA komunikacije o opravljenem usposabljanju za posamezno komunikacijsko-poslovno temo.

Prijavnico pa lahko izpolnite tudi prek našega spletnega obrazca s klikom na naslednjo povezavo: PRIJAVNICA

 

O vsebini že dostopnih e-seminarju na portalu e-KUPA

e-KUPA usposabljanje: Modul 1

Motiviranje sodelavcev se začne s sestankom!Kako učinkovito pripravite in izpeljete sestanek? To lahko ugotovite tudi po doseženih rezultatih dogovorjenega. Ampak takrat praviloma rešujete tudi že težave, ker.... vas niso pravilno razumeli, niste preverili razumljenega, se niste dobro pripravili, ste samo "razdeljevali naloge....govorili, bolj malo poslušali in še manj spraševali... na motiviranje kar pozabili..." Sleherna motivacija zaposlenih, še posebej ob uvajanju in izvajanju sprememb se začne na začetku: s sestankom. Pomembne pa so tudi veščine in znanja, ki vas lahko naredijo za komunikacijsko učinkovitega vodjo v podjetju. 

 e-KUPA usposabljanje: Modul 2

Najpogostejše napake pri e-komunikaciji s strankami!

Seminar, ki mu na e-portalu KUPA lahko znotraj zakupljenih 14 dni prisluhnete 24 ur na dan takrat, ko utegnete, je primeren za vse, ki morate na povpraševanja in ponudbe strank odgovarjati po e-pošti. Tudi za vse, ki svojega dela ne morete opraviti sami, saj se morate neizogibno "po e pošti pogovarjati" tudi s sodelavci. In primeren je za tiste, ki se ne zavedate izrednega pomena in vseh pasti, ki jih v vašem prodajnem procesu prinaša korespondenca prek "mejla". 

 

 

 

Jesenski motivacijski paket za vodje

Oktobra in novembra ter decembrski poslovni zaključek leta!?

Opcija 1: Doživetje v prostorih muzeja premogovništva (pod zemljo) + 3-urni seminar (lokacija:  Velenje)

Opcija 2: Doživetje na mozirski planini + 4-urni seminar (lokacija: Mozirje)

Opcija 3: Popoldanski 4-urni seminar + srednjeveška grajska večerja (lokacija: Nazarje)

Opcija 4: Socialistična izkušnja na velenjskem gradu in 3-urni seminar v Vila Bianca (lokacija: Velenje)

Vas zanima več? Povpraševanje pošljite na: biserka.povse.tasic@outlook.com ali pošljite spletno prijavnico.

 

Utrinek z motivacijskega vodenja pred ogledom Muzeja premogovništva…

IMG_6429

 

1

Ker vas lahko komuniciranje, ki prepleta ustvarjalnost in podjetnost, pripelje do učinkovite akcije.

2

Ker vam bo organizacija in izvedba dogodka pustila nepozabne lepe sledi in zadovoljne stranke.

3

Ker boste s pristopom v Tretjo pot prek mreženja članov pridobili možnost neomejenega števila komercialistov za vaše izdelke in storitve.

© Kupa komunikacije 2015