Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/aktualno/">
Twitter
YouTube

Aktualno

V dvorcu Trebnik v Slovenskih Konjicah

Trebnik 1

In ker pravijo, da voditelji prihodnosti predvsem sprašujejo, medtem ko voditelji preteklosti pojasnjujejo, nekaj vprašanj za vas:

1) Ali veste, kaj imajo jeza, iracionalne misli, neprilagojen perfekcionizem in nerazumne delovne zahteve skupnega s stresom na delovnem mestu in kako se vsemu temu izogniti?
2) Poznate metakomunikacijske modele in različne komunikacijske tehnike, s katerimi lahko preprečimo stresno situacijo zaradi napačnega razumevanja, pretiranega odzivanja ali popolne odsotnosti konstruktivne povratne informacije?
3) Ali veste, kako prav upravljanje časa na delovnem mestu vpliva na stres pri posamezniku in v njegovem ožjem ter širšem delovnem okolju?
4) Se z notranjimi energetskimi vajami znate umiriti in vnaprej pripraviti na stresno vodenje sestanka ali soočenju z težavno stranko?
Če ste si vsaj na eno od zastavljenih vprašanj odgovorili z "ne", potem bi bilo dobro, da se nam pridružite na seminarju Obvladovanje stresa s komunikacijo in energijo.

Kaj boste pridobili s seminarjem?
Nove veščine in znanja s področja komunikacijskega obvladovanja stresa kot tudi uporabo energijskih tehnik za pripravo na stresne okoliščine in njihovo obvladovanje boste lahko uporabili že naslednji dan pri delu in v stiku s sodelavci ter strankami.

 

 


 

V KUPA komunikacije lahko naročite tudi izvedbo preostalih  komunikacijskih programov, in sicer na sedežu vašega podjetja na podlagi pogodbenega sodelovanja, saj samo en seminar ali le ena delavnica brez strateškega komuniciranja z zaposlenimi seveda ne prinese želenih učinkov tudi na dolgi rok.

Program 1 - KUDO - komunikacijsko ugodno delovno okolje je sestavljen iz naslednjih modulov, ki jih kombiniramo za vaše zaposlene tudi z nekaterimi vsebinami prek eKUPA:

Modul 1: Sklop za temelj učinkovitega komuniciranja (KUDO 1 - oblike nedovoljenega komuniciranja, KUDO 2- štiri ušesa za uspeh, KUDO 3 - komuniciram KUDO)
Modul 2: Sklop za učinkovito komunikacijsko vodenje ljudi (KUDO 4 - prvi vtis, KUDO 5 - izvabiti najboljše iz ljudi, KUDO 6 - ko komunicira šef)
Modul 3: Sklop za konfliktno in težavno komunikacijo (KUDO 7 - reševanje konfliktnih odnosov, KUDO 8 - težave in problemi, KUDO 9 - napake na poti učenja)
Modul 4: Sklop za asertivno komunikacijo (metode, tehnike, besedišče): KUDO 11 - vsi smo prvi, KUDO 11 - asertivno okolje, KUDO 12 - komuniciram kakovostno, KUDO 13 - komuniciram ustvarjalno, KUDO 14 - komuniciram podjetno, KUDO 15 - komuniciram aktivno)
Modul 5 : Sklop za odnose in komunikacijo med oddelki in znotraj timov (KUDO 16 - teorija presečne množice, KUDO 17 - moč povratne informacije, KUDO 18 - oblikovanje KUDO ozračja, KUDO 19 - kdo je komu lojalen, KUDO 20 - timsko delo, ki to ni in KUDO 21 - poštena komunikacija je zakon)

Program 2 - Vodja kot učinkovit komunikator
Program 3 - Komuniciranje s strankami
Program 4 - Obvladovanje stresa s komunikacijo in z energijo

ter komunikacijsko-prodajni programi po meri za vas

Obvladovanje stresa s komunikacijo in energijo!

Kdaj: 14.2.2018
Primerno za: lastnike podjetij, vodje enot in služb, kadrovike, zaledne službe 

ODPRT TIP SEMINARJA - za udeležence iz različnih podjetij in ustanov!

PRIJAVNICA

Takorekoč vse, tudi stres - danes prepogosto modna muha in izgovor - se začne s komuniciranjem. Na podlagi več kot 30-letnih izkušenj v medijih in poslovnem svetu ter z vpogledom v sistemska okolja javnega sektorja in velikih ter manjših podjetij vas na celodnevnem seminarju naučimo prepoznavanja stresorjev, ki imajo zametke prav v (ne)učinkovitem komuniciranju ter obvladovanje stresnih situacij s primernimi energetskimi tehnikami.

VSEBINA: Poudarek je namenjen komunikacijskim povzročiteljem stresa v delovnem okolju, energijskim tehnikam premagovanja stresnih situacij ter vpogledu v temeljne zakonitosti učinkovite komunikacije. Seminar poteka v obliki vaj, tudi bolj dinamičnih, zato udeležencem priporočamo: udobna oblačila in veliko dobre volje ter želje po pridobivanju novih veščin, ki vam bodo že naslednji dan pomagale pri vašem delu. 

Pravočasno si rezervirajte prosto mesto! Vložek in pogoji plačila: PRIJAVNICA
ob prijavi od 19. januarja do 1. februarja 2018 je kotizacija 166 evrov/na osebo

Cena vključuje:  jutranji napitek, med daljšo pavzo pa malico v pritličju objekta /pisno poročilo s povzetkom vsebine po končanem seminarju za vse udeležence / po želji vam ob koncu seminarja v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji organiziramo tudi popoldansko, turistično vsebino (kulinarika v najstarejši slovenski gostilni, ogled Žičke kartuzije, ipd.) in 2 gratis svetovalni uri (individualni coaching) v poslovni enoti KUPA v Celju z rokom veljavnosti 30 dni;

Navedene cene so brez DDV. KUPA komunikacije je zavezanec za DDV.

Za dodatne informacije:
nas lahko pokličete: 041 640 458
nam pišete: biserka.povse.tasic@outlook.com 
ali izpolnite spletno prijavnico in v njej pripišete, kaj vse vas še zanima
Povratno informacijo prejmete takoj oziroma najpozneje v 24 urah!

Priporočila
Reference 


 

 

DSC_0020IMG_6413IMG_016821950841_1989408064622249_5086553636364214796_oizrez slika vodjaDSCN3496
 

 

 Utrinki iz naših seminarjev za: Simbio Celje, Luka Koper, ECE, Audio BM ...  - zaprti dogodki 
in na odprtem seminarju v TZS Ljubljana ter v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

1

Ker vas lahko komuniciranje, ki prepleta ustvarjalnost in podjetnost, pripelje do učinkovite akcije.

2

Ker vam bo organizacija in izvedba dogodka pustila nepozabne lepe sledi in zadovoljne stranke.

3

Ker boste s pristopom v Tretjo pot prek mreženja članov pridobili možnost neomejenega števila komercialistov za vaše izdelke in storitve.

© Kupa komunikacije 2015