Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/knjiga/">
Twitter
YouTube

Knjige

NOVO: Izšla je knjiga Slovenija, Balkan, Evropa

Konec oktobra 2017 je izšla knjiga Slovenija, Balkan, Evropa. Njen avtor je Predrag Tašić, založnik pa KUPA komunikacije.
Cena knjige je 29,90 evrov (z 9,5% DDV).
Stroški poštnine za dostavo znašajo 2,5 evrov za območje Slovenije ob naročilu do 3 izvodov.
Dostava knjige po povzetju ni možna.
Ob pravilno oddanem naročilu prek spletne prijavnice ali z naročilom na e-naslov: biserka.povse@telemach.net vam izdamo predračun in po plačilu posredujemo knjigo z izvodom originalnega plačanega računa. Za javni sektor izdamo e-račun s 30-dnevno valuto po prejemu naročilnice. 

 Slovenija_Evropa_Balkan_ovitek_tiskkazalo

 

 

 

 

Naročilo knjige

Izberite knjigo (obvezno)

Število naročenih izvodov (obvezno)

Ime in priimek naročnika/naziv podjetja (obvezno)

Naslov (obvezno)

Kontaktna oseba

Elektronska pošta (obvezno)

Izberite način plačila (obvezno)

Če bi nam želeli ob naročilu še kaj sporočiti, vnesite sporočilo tukaj:

Avtor knjige Predrag Tašić ugotavlja, da lahko Slovenijo, Balkan in Evropo spremenijo na bolje le izobraženi posamezniki, ljudje, ki ne verjamejo v črno-belo resnico, ampak se iz dneva v dan učijo in poskušajo priti do novih drobtinic na poti spoznanja tistega, za kar bi rekli, da je najbolj blizu resnice. Komu ni v interesu takšno obnašanje oziroma nenehno izobraževanje človeka? Poleg drznih in provokativnih odgovorov na podlagi desetletij dela v novinarstvu in podjetništvu ter življenja na Balkanu in v Sloveniji, tudi z dediščino piarovca v zadnji jugoslovanski vladi Anteja Markovića, pisec sebi in bralcu zastavlja veliko vprašanj in ponuja na mnoga tudi odgovore, s katerimi se ne boste nujno strinjali. V razmislek pa vam bodo zagotovo.

"Ali res verjamem, da se Slovenija in dežele, nastale na ozemlju bivše Jugoslavije, lahko spremenijo na bolje? S tem mislim, da bi postale dežele, ki bodo predvsem skrbele za svoje prebivalstvo in njegovo srečo ter zadovoljstvo; bolj točno povedano za srečo in zadovoljstvo vsakega posameznika, ne samo elite in njenih vernikov. V tem trenutku bi bil moj odgovor negativen, medtem ko je grški  filozof Heraklit (535-475 pr.n.št.)rekel: »Vse teče, vse se spreminja.« /Panta rei/. Možno je, da bodo nekoč v prihodnosti prišli drugi časi, v katerih bo tudi ta knjiga, ki je pred vami, postala orožje za tiste, ki bodo želeli svojo državo in svet spremeniti v nekaj boljšega od tistega, kar imajo. 

 Slovenija_Evropa_Balkan_ovitek_tisk2

 

KNJIGA START-UPI ZA VSE ŽIVLJENJE

Avtorica knjige Start-upi za vse življenje - Moja pot je Biserka Povše Tašić. Knjiga je izšla pri celjski založbi in tiskarni Gracer aprila 2015.

Odzivi bralcev knjige Moja pot: Start-upi za vse življenje: Odkrite besede o 15-letnih izkušnjah v medijih v javnem in zasebnem sektorju, prednostih in slabostih podjetniških podjemov in 13-letnem delu v podjetništvu, izzivih za ustvarjalno in proaktivno delovanje posameznika v ne najbolj inovativnem sistemskem okolju.  Eden od uglednih slovenskih diplomatov, Celjan Zvone Dragan, ki je bil med prvimi bralci rokopisa, je zapisal:« Zelo dinamična vsebina, izjemni preobrati (točke preloma), lucidna sklepanja in spoznanja, berljiv opis bogatih izkušenj iz zelo nenavadnih področij dela ...«  Kozmetičkarka Brina je dodala: "Odlična knjiga!". Računovodkinja Tatjana je pripomnila:"Knjiga se krasno bere. Hiša danes ne bo pospravljena." Lektorica Tanja:"Vmes sem se velikokrat nasmejala, a na koncu sem imela cmok v grlu." Prijateljica Anita:"Že dolgo nisem brala tako žalostne knjige." Sin Timon:"Mami, prebral sem. Fino si napisala." In vi? 

Tehnični podatki
Format A5, 128 strani, ovitek mat plastika, notranjost 90 g brezlesni papir, črnobel tisk in 2 barvni strani, termo broširano.
Založnik in tiskar
Grafika Gracer d.o.o. Celje
Pokrovitelj knjige
Vivapen d.o.o. Celje
Cena knjige: 15,00 evrov (z ddv)
Naročilo: spletna naročilnica ali na: biserka.povse@telemach.net

 

© Kupa komunikacije 2015