Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/nad-stres-s-komunikacijo-in-energijo/">
Twitter
YouTube

Nad stres s komunikacijo in energijo!

slider-background5

Delavnica Obvladovanje stresa s komunikacijo in energijo vam in vašim sodelavcem omogoča, da se resnično zazrete vase in se vprašate: kako lahko z načrtovanjem pomembnih/nujnih opravil, z izogibanjem iracionalnim mislim, z zaznavanjem in obvladovanjem jeze, perfekcionizma in nerazumnih zahtev ter z asertivno komunikacijo vplivam na upravljanje stresa pri sebi in v svojem bližnjem delovnem okolju. In še več: naučimo vas tudi nekaj osnovnih tehnik, s katerimi na samem delovnem mestu v nekaj minutah umirite “duha in telo” ter se naučite “probleme službe” pustiti za vrati pisarne ter s polnimi pljuči pozvoniti na domača vrata!

Obvladovanje stresa s komunikacijo in energijo je četrti samostojni program komunikacijskega usposabljanja, ki smo ga pripravili oktobra 2017. Slušatelji v celjskem Simbiu so bili navdušeni nad njim. Preizkusite nas tudi vi – na sedežu vašega podjetja ali ustanove.  S klikom na prijavnico nam sporočite, kateri dan bi vam ustrezal (tudi za sobote se lahko dogovorimo) in, če bi se o vložku in vsebinskih poudarkih delavnice želeli še prej osebno pogovoriti z nami.  Pišete lahko tudi na: biserka.povse@telemach.net ali biserka.povse.tasic@outlook.com oziroma pokličete: 041 640 458.

V KUPA komunikacije lahko naročite tudi izvedbo preostalih 3 komunikacijskih programov, ki jih prav tako glede posameznih vsebinskih poudarkov prilagodimo dejavnosti oziroma potrebam naročnika, in sicer:
Program 1 – KUDO – komunikacijsko ugodno delovno okolje
Program 2 – Vodja kot učinkovit komunikator
Program 3 – Komuniciranje s strankami

*

Pošlji komentar

Bodite prvi, ki boste komentirali ta prispevek


 

© Kupa komunikacije 2015