Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/o-predavateljici-vodja-kot-ucinkovit-komunikator/">
Twitter
YouTube

O predavateljici: Vodja kot učinkovit komunikator

DSCN3496

KUPA komunikacije, pri čemer KUPA pomeni kakovost, ustvarjalnost, podjetnost, akcija – je podjetniški projekt, ki je ugledal luč sveta 21. aprila 2015. V tem času sem Biserka Povše Tašić – v sodelovanju s številnimi sodelavci pri izvedbi raziskav na terenu –  izpeljala že več komunikacijskih usposabljanj in raziskav Prvi vtis ter Skriti kupec ter za podjetja v javnem in zasebnem sektorju vpeljala produkt KUDO – borilno veščino za komunikacijsko ugodno delovno okolje. Med našimi produkti je tudi kvalitativna raziskava Merjenje klime v podjetju.

V večletni karieri v medijskem in poslovnem svetu sem do potankosti spoznala ustroj sistemov v javnem in zasebnem sektorju ter odločilen in za obstoj, razvoj ter poslovne rezultate organizacij ključen pomen komuniciranja, še posebej vodstvenega in vodilnega kadra.

Med drugim sem v javnem sektorju v 90-ih letih vzpostavila dopisništvo za jug Balkana, vodila skupine ljudi kot odgovorna urednica v zasebnem podjetju in direktorica javnega zavoda za turizem in kulturo ter na področju komuniciranja diplomirala s področja odnosov z javnostmi.

S soprogom sva v 90-ih letih vodila tudi podjetje za svetovanje na Balkanu, kilometrino komunikacijskih izkušenj pa sem si pridobivala tudi v vlogi organizatorke poslovnih dogodkov (npr. srečanje srbsko-slovenskega gospodarstva, organizacija sejmov na Balkanu, Kako poslovati z Iranom, Obnova stavb …).

Formalna izobrazba, 15 let dela v medijih na različnih položajih, od novinarke komentatorke do urednice ter 14 let dela v podjetništvu (s poudarkom na poslovnem komuniciranju, marketingu in odnosih z javnostmi) ter sprotno izobraževanje – vse to je podlaga tudi za individualno svetovanje na področju komuniciranja in komunikacijski coaching za posameznike, ki vam ga lahko prav tako ponudim v okviru KUPA komunikacije.

Prijavnica

Naziv podjetja (obvezno)

Naslov (obvezno)

Elektronska pošta (obvezno)

Glavna dejavnost

Zavezanec za DDV

Davčna številka (obvezno)

Udeleženci (obvezno)
Prosimo, da vpišete ime, priimek, delovno mesto, elektronsko pošto in telefon vsakega udeleženca.

Strinjam se, da KOMUNIKACIJE KUPA Biserka Povše Tašić, s.p. podatke, ki sem jih posredoval-a shranjuje, obdeluje in uporablja z namenom obveščanja o seminarjih, ugodnostih in o drugih informacijah

Vprašanja, ki jih zastavljam vnaprej

Želim prejemati novice E-kupa

Pošlji komentar

Bodite prvi, ki boste komentirali ta prispevek


 

© Kupa komunikacije 2015