Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/organizacija-2/">
Twitter
YouTube

Organizacija dogodkov

V KUPA organiziramo vsebinsko zanimive in aktualne poslovne, gospodarske, politične dogodke po naši izbiri ali po dogovoru z vami.

V KUPA pripravimo scenarij in poskrbimo za izvedbo promocije vašega podjetja in novih izdelkov/storitev.

 

Nudimo vam poseben produkt: Motivacijsko usposabljanje za vodje v posebnem KUDO – komunikacijsko ugodnem delovnem okolju: v graščini, na planini, več sto metrov pod zemljo ali več sto metrov v srednjegorju

Celodnevni seminar Vodja kot učinkovit komunikator  in 21 različnih komunikacijskih vsebin na temo KUDO 

Za vse v javnem in zasebnem sektorju, ki imate karkoli opraviti z vodenjem ljudi: Vodja kot učinkovit komunikator – program KUPA komunikacije, ki so mu že mnogi izrekli pohvalne besede. Nekatera spoznanja in nove veščine, tudi z uporabo metod in tehnik pri komuniciranju s sodelavci in strankami, boste lahko uporabili takoj. Veste, zakaj vam ljudje sledijo? Poznate najpogostejše napake, ki jih vodje “nehote” zakrivijo pri svojem delu z ljudmi? Kako sploh veste, da komunicirate učinkovito pri prenosu informacij, vplivanju za kolektiv in sooblikovanju odnosov v njem? V programu KUPA Vodja kot učinkovit komunikator vam ponujamo odgovore na ta in druga vprašanja. Nove veščine in zanimive primere iz prakse  boste lahko koristno uporabili že naslednji delovni dan. Seminar lahko prilagodimo vašim potrebam in ga izpeljemo tudi na sedežu vašega podjetja.

Prijavnica

Več o predavateljici …

Programu Vodja kot učinkovit komunikator so od januarja do aprila letos med drugim že prisluhnili: Vzajemna d.o.o., Ljubljana, TRO Ravne d.o.o., Simbio d.o.o. Celje, Venera d.o.o. Koper, Pomurske mlekarne d.o.o. Murska Sobota,  Splošna bolnišnica Dr. Franca Derganca Nova Gorica ..

IMG_6429DSC03264IMG_016820151111_090927_HDR

© Kupa komunikacije 2015