Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/ponudba-nepremicnin/">
Twitter
YouTube

Ponudba nepremičnin

Na naši spletni strani si boste lahko ogledali najbolj aktualne nepremičnine. Prijavite se lahko tudi na prejemanje e-KUPA – 1x na mesec ponudba aktualnih nepremičnin s klikom na naslednjo povezavo: e-KUPA nepremičnine

Prodajate ali iščete nov dom na območju Savinjske statistične regije? V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji vam uredimo tudi čiščenje prostorov in selitev.

 

 ODDAMO

Oddamo lokal na Mariborski, najbolj prometni cesti v Celju. Lokal je idealen prostor za vse storitve (trgovinske, obrtniške, poslovne). Lahko je tudi pisarna. Ima tri prostore, izložbo ob cesti, za uporabnike je zagotovljeno tudi parkirišče. Ugodna cena najema: 280 evrov  Informacije: 040 453 189

DSC03422

Oddamo lokal na Mariborski, najbolj prometni cesti v Celju. Lokal je idealne prostor za vse storitve (trgovinske, obrtniške, poslovne). Lahko je tudi pisarna, izložbo ob cesti, za uporabnike je zagotovljeno tudi parkirišče. Ugodna cena najema: 160 evrov  Informacije: 040 453 189

DSC03492

 

PRODAMO

NOVO – enosobno stanovanje v Celju

Celje – Prodamo 1-sobno stanovanje na Škapinovi ulici nasproti Lidla, neto tlorisne površine 42,2m2, v visokem  pritličju večstanovanjskega bloka, ki je bil zgrajen leta 1981. Je lepo vzdrževan, streha je bila obnovljena leta 2000. Stanovanje je idealno za starejše osebe sli družine z majhnim otrokom, saj je do vhodnih vrat le nekaj stopnic. Pred blokom sta zelenica in parking.
Cena: 52.990 EUR
Informacije: 040 453 189.

stanovanje celje ena

 

NOVO – parcela na Rečici ob Savinji /Zgornja Savinjska Dolina

Rečica ob Savinji – Prodamo zazidljivo parcelo v Spodnji Rečici, kvadratne oblike, velikosti 404m2. Parcela je na ravnem zemljišču, primerna za postavitev hiše velikosti 7X10m2. Vsi priključki so v neposredni bližini parcel. Spodnja Rečica je oddaljena 5 minut vožnje do Mozirja in 15 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor.
Cena: 11.99o EUR
Informacije: 040 453 189

parcela

Maribor – Prodamo poslovno stavbo v mariborskem Melju. Velika je malo manj kot 850m2, zgrajena leta 1983 in dograjena leta 1994, delno  prenovljena leta 2016. V poslovni stavbi je bila najprej pekarna (zanjo še obstaja uporabno dovoljenje), za tem je bil osrednji del stavbe preurejen z namenom oddajanja (11 apartmajev s skupno kuhinjo, jedilnico in vratarnico), kar predstavlja 300m2, preostalih 550m2 pa je neurejenih oziroma predstavlja prostor, kjer bila včasih pekarna s pomožnimi prostori ter veliko skladišče.

Poslovna stavba je na zelo dobri lokaciji, le nekaj metrov od obvoznice, do središča mesta je 10 minut peš hoje, do meje z Avstrijo 12 minut vožnje. Prostor je idealen za hostel (lahko se dogradi še 20 apartmajev, povpraševanje za takšno storitev v Mariboru je veliko) ali proizvodni obrat z apartmajem za zaposlene, ali za masažni salon z možnostjo savn in fitnesa…
Cena: 589.999 EUR
Informacije 040 453 189

DSC03565

 

Maribor – Prodamo dobrih 190m2 pisarn v poslovni stavbi Kraljeviča Marka v mariborskem Melju. So v neposredni bližini obvoznice in avtoceste, oddaljene od središča mesta približno 10 minut hoje. Pisarne so v mansardnem delu dvonadstropne poslovne stavbe, ki je bila delno prenovljena leta 2005 (zamenjava instalacij in oken). Ogrevanje je na plin.

Cena: 89.000 evrov
Informacije: 040 453 189

DSC03581


Prebold
– Prodamo približno 9000 m2 zazidljivega zemljišča v Sv. Lovrencu pri Preboldu, samo dva kilometra oddaljeno od avtocestnega priključka v Šempetru. Parcela je sončna in ravna, v bližini so sprehajalne steze do lovskega doma in gozda. Na parceli je možno zgraditi 12 do 16 individualnih hiš. Komunalna infrastruktura je v neposredni bližini parcele. Orientacijski projekt o vrsti hiš, predvidenih za gradnjo, je že narejen.

Lastnik parcele je prav tako zainteresiran za sovlagateljstvo, kar pomeni, da išče poslovnega partnerja, ki bi bil pripravljen vložiti v projekt izgradnje individualnih hiš delo in material, medtem ko bi on vložil parcelo. Seveda na podlagi natančno urejenih pogodbenih razmerij o sovlagateljstvu. Gradbenega podjetja in investitorji, ki bi bili zainteresirani za tovrstno sodelovanje lahko prav tako pokličite in organizirali bomo sestanek z lastnikom, ki ga v naši agenciji zastopamo.

Cena kvadratnega metra  zazidljive parcele: 49 EUR/m2 (plus ddv)
Kupec ob nakupu plača 2% provizijo. Ob ogledu podpiše le potrdilo, da si je nepremičnino ogledal.
Informacije: o4o 453 189

DSC02843

Ljubljana - V Črnučah pri končni postaji »šestice« prodamo nadstandardno trisobno stanovanje z galerijo neto tlorisne površine 129m2 in uporabne 114m2,  preostanek v izmeri 15m2 sta shramba v kleti in nepohodna stanovanjska površina (kolenčni zid). Stanovanje je zgrajeno kot trisobno (bivalni del s kuhinjo, soba 1 in soba 2 z galerijo ter kopalnica). Narejene so že vse predpriprave, da se lahko z minimalnimi posegi ena soba razdeli v dva ali celo tri dele in tako pridobiti štiri oziroma petsobno stanovanje.

Stanovanje je zgrajeno leto 2010 in je v drugem nadstropju večstanovanjske hiše s štirimi stanovanji.

Parket v bivalnem delu (dnevna s kuhinjo) ter v obeh sobah je parket masivnega orehovega lesa brazilskega proizvajalca IndusParquet. V skupnih prostorih, shrambi, predsobi stanovanja in v kopalnici so zaključni podi iz keramičnih ploščic znanih španskih in portugalskih proizvajalcev (Goldcer, Superceramica in Revigres).  Kopačniška oprema (kad, tuš in armatura) so znamke Sanindus, portugalskega proizvajalca. Steklena stena pri tušu in steklena vrata v kopalnici so iz kaljenega stekla.

Notranja vrata so lesena, na osnovi mediapana, obdelana z naravnim orehovim furnirjem, ključavnice vrat so magnetne, kljuke masivne, kovinske od priznanega avstrijskega podjetja Schachermayer. Vhodna vrata v stanovanje so protipožarna. Okna in steklene stene so iz aluminija (profili uveljavljenega italijanskega proizvajalca AluK). Zasteklitev je dvoslojna.

Gretje je plinsko etažno, v kopalnici je talno gretje, ki se lahko uravnava z elektronskim termostatom. Sistem delovanja peči (priznanega italijanskega proizvajalca Beretta) zagotavlja izjemno visoke izkoristke izgorevanja energenta, kakor tudi neomejene količine tople sanitarne vode.  Prostori se ogrevajo z radiatorji, vsak radiator ima lasten termostatski ventil za regulacijo temperature zraka v prostoru. aV dnevni sobi (v bivalnem delu) se nahaja tudi elektronski sobni termostat za regulacijo peči, ki omogoča različne načine delovanja sistema (da se gretje začne ali ugasne v določenem času, višina temperature in podobno).

V ceno stanovanja sta všteta dva pripadajoča parkirna mesta in uporaba kolesarnice, ki je postavljena zunaj hiše.
Kupec ob nakupu plača 2% provizijo. Ob ogledu podpiše le potrdilo, da si je nepremičnino ogledal.
Cena 269.999 EUR
Informacije: 040 453 189

LJ Črnuče 3-sobno z galerijo

 

      

 

 

 

© Kupa komunikacije 2015