Logo
Facebook
Google+
http://kupa.si/ponudba-nepremicnin/">
Twitter
YouTube

Ponudba nepremičnin

a naši spletni strani si boste lahko ogledali najbolj aktualne nepremičnine. Prijavite se lahko tudi na prejemanje e-KUPA – 1x na mesec ponudba aktualnih nepremičnin s klikom na naslednjo povezavo: e-KUPA nepremičnine

Prodajate ali iščete nov dom na območju Savinjske statistične regije? V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji vam uredimo tudi čiščenje prostorov in selitev.

 

 ODDAMO

 

POSLOVNI PROSTOR

Oddamo lokal na Mariborski, najbolj prometni cesti v Celju. Lokal je idealen prostor za vse storitve (trgovinske, obrtniške, poslovne). Lahko je tudi pisarna. Ima tri prostore, izložbo ob cesti, za uporabnike je zagotovljeno tudi parkirišče. Ugodna cena najema: 280 evrov  Informacije: 040 453 189

DSC03422

 

PRODAMO

PARCELA

Rečica ob Savinji (Zgornja Savinjska dolina) – Prodamo zazidljivo parcelo v Spodnji Rečici, kvadratne oblike, velikosti 404m2. Parcela je na ravnem zemljišču, primerna za postavitev hiše velikosti 7X10m2. Vsi priključki so v neposredni bližini parcel. Spodnja Rečica je oddaljena 5 minut vožnje do Mozirja in 15 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor.
Cena: 11.99o EUR
Informacije: 040 453 189

parcela

 

Prebold – Prodamo približno 9000 m2 zazidljivega zemljišča v Sv. Lovrencu pri Preboldu, samo dva kilometra oddaljeno od avtocestnega priključka v Šempetru. Parcela je sončna in ravna, v bližini so sprehajalne steze do lovskega doma in gozda. Na parceli je možno zgraditi 12 do 16 individualnih hiš. Komunalna infrastruktura je v neposredni bližini parcele. Orientacijski projekt o vrsti hiš, predvidenih za gradnjo, je že narejen.

Lastnik parcele je prav tako zainteresiran za sovlagateljstvo, kar pomeni, da išče poslovnega partnerja, ki bi bil pripravljen vložiti v projekt izgradnje individualnih hiš delo in material, medtem ko bi on vložil parcelo. Seveda na podlagi natančno urejenih pogodbenih razmerij o sovlagateljstvu. Gradbenega podjetja in investitorji, ki bi bili zainteresirani za tovrstno sodelovanje lahko prav tako pokličite in organizirali bomo sestanek z lastnikom, ki ga v naši agenciji zastopamo.

Cena kvadratnega metra  zazidljive parcele: 49 EUR/m2 (plus ddv)
Kupec ob nakupu plača 2% provizijo. Ob ogledu podpiše le potrdilo, da si je nepremičnino ogledal.
Informacije: o4o 453 189

DSC02843

 

 

POSLOVNA STAVBA

Maribor – Prodamo poslovno stavbo v mariborskem Melju. Velika je malo manj kot 850m2, zgrajena leta 1983 in dograjena leta 1994, delno  prenovljena leta 2016. V poslovni stavbi je bila najprej pekarna (zanjo še obstaja uporabno dovoljenje), za tem je bil osrednji del stavbe preurejen z namenom oddajanja (11 apartmajev s skupno kuhinjo, jedilnico in vratarnico), kar predstavlja 300m2, preostalih 550m2 pa je neurejenih oziroma predstavlja prostor, kjer bila včasih pekarna s pomožnimi prostori ter veliko skladišče.

Poslovna stavba je na zelo dobri lokaciji, le nekaj metrov od obvoznice, do središča mesta je 10 minut peš hoje, do meje z Avstrijo 12 minut vožnje. Prostor je idealen za hostel (lahko se dogradi še 20 apartmajev, povpraševanje za takšno storitev v Mariboru je veliko) ali proizvodni obrat z apartmajem za zaposlene, ali za masažni salon z možnostjo savn in fitnesa…
Cena: 589.999 EUR
Informacije 040 453 189

DSC03565

 

PISARNE

Maribor – Prodamo dobrih 190m2 pisarn v poslovni stavbi Kraljeviča Marka v mariborskem Melju. So v neposredni bližini obvoznice in avtoceste, oddaljene od središča mesta približno 10 minut hoje. Pisarne so v mansardnem delu dvonadstropne poslovne stavbe, ki je bila delno prenovljena leta 2005 (zamenjava instalacij in oken). Ogrevanje je na plin.

Cena: 89.000 evrov
Informacije: 040 453 189

DSC03581

 

 

 

      

 

 

 

© Kupa komunikacije 2015